Romersk soldat på gatan!

Allmänt / Permalink / 0
Jobbade inte i natt, så då tycker man ju att man ska vara utvilad, men icke. Gabriel behagade vaka från halv två till halv fyra. För att ta en paus på en halvtimme och sedan vakna till igen en stund. Yeeey.
Tack och lov unnade Orhan mig en sovmorgon. Hoppas Gabriels tokigheter går över snart.
..
Så dagen blev ingen äventyrlig dag precis. Alla var trötta och snoriga! haha... Härligt värre.
Men efter middagen kom vi ut på en prommis. Lagom för att se alla utklädda barn. Inte överdrivet många men vi mötte bland annat en romersk soldat som inte var blyg.
"Har ni godis?"
"Näe inte på oss!" svarade jag
"Nej godiset är hemma!" sa Orhan
"Va, har ni godis hemma?" sa han förväntansfullt
"Ja!" svarade jag
"Lösgodis!?"
"Ja!"
"Var bor ni då?"
"Ja på gatan här nedanför!" sa Orhan
"Kan jag få!"
"Ja fast vi ska inte hem nu, men kommer du förbi får du!"
..
Han kom aldrig förbi. haha hur skulle han hitta. Ingen kom förbi vad jag vet. Kanske medan vi var ute. Nu när vi för en gångs skull hade godis. Förra året sa jag till de som kom förbi att de fick busa. Då tittade de på mig som om jag världens mest korkade människa. Ni vet sådär öppen mun och uttråkade ögon a la barn.
 
..
 

Utan barn

Allmänt / Permalink / 0
Nej det blev inget hotell men vi tog oss ändå ut på en liten date. Mamma och pappa kom hit till middag och efter att vi lagt Gabriel smet vi ut. Natael tog det inte så hårt tydligen, lite konstigt kanske men mormor och morfar är ju ändå mormor och morfar! :)
..
Vi åt trerätters på restaurangen Sand. LLibanesiskt. Åh det var otroligt gott. Jättebra restaurang. Och supertrevlig personal. Även om de allihopa typ såg ut som om de precis slutat restaurangutbildningen och var nervösa och flängiga var de så trevliga, glada och redo att hjälpa till att det inte gjorde nåt.
Vi kommer absolut gå dit igen.
..
Vi körde runt lite. Stannade på kyrkogården och tittade på alla ljus. Ja kanske inte den mest romantiska platsen.
Men kul hade vi. Skrattade så vi grät flera gånger. :) Vi satt på restaurangen i 2 timmar liksom. Bara en sån sak. Normalt med barnen brukar restaurangbesök gå på 20 minuter! MAX! XD haha
Älskar min Orhan. 
..
Lite blandat från mobil och kamera.

Sjukdom

Allmänt / Permalink / 0
Det blir inte alltid som man tänkt sig. Hela familjen är sjuk. Gabriel sover inget hela nätterna. Nej det känns inte som läge för barnvakt. Haha... Så hotellet blev avbokat.
 
Ja besvikelsen var stor. Inte många lediga helger framöver. Jaja... 
Inget att gräma sig. Vi får ta tid för varandra nästa år. 
Fredagsfestmys med mina sjuklingar istället. Vi är alla så lagom trötta.
 
 
Till top