Tidsomställning!

/ Permalink / 1
Stressigt att jobba vintertid när resten av världen lever sommar. haha... Ja för vi skulle köra vintertid idag!
..
Folk var uppe och tittade brevlådorna. Kunde det stämma. Klockan var ju sju och ingen tidnig. Hade tidningsbudet slappat tro?
Icke sa nicke. Jag körde på som bara den. Inte mitt fel att vissa envisas med att vakna tidigare bara för att ställa om klockorna?
Dessutom tog ju nattradion slut innan jag hunnit klart. 
Har inte sovit sen jag kom hem. Ingen lust! Jag väntar nu på att Orhan ska vakna. Han vaknade med mig och somnade inte förrän jag kom hem. Klantigt! haha...Eller sött..
Men nu sover han hårt. 
Jag har legat i soffan och kämpat med att sitta vid internet. Men det är som en gråzoon här över vårt hus i Mariestad. Till slut gav jag upp och gick till köket. Av någon anledning funkar det mycket oftare här än i resterande delar av lägenheten!
Laddar lite film som jag seda kan avnjuta i soffan igen! haha...
..
Glad påsk på er!
..

Hårt att inte vara hemma!

/ Permalink / 0
Ensam i huset. Ja till och med ezekiel är ute då han ligger och sover i sin vagn. Tamar blev också dragen av solens strålar och sprang ut. Hon sitter och håller koll på Ezekiel nu. (Antagligen är hon fascinerad över att ett barn kan vara tyst!) Så det är bara jag här. Tyst och skönt.
Tror jag behöver det efter natten. Hade svårt att somna när jag kom hem då jag var tvungen att fixa ut Tamar och normalt brukar läsa något tills ögonen blir tunga. Nu hade jag ingen bok. 
Men eftersom Orhan också vaknade till liv då fick jag lov att slå på simpsons och då tog det inte lång stund innan jag sov.
..
..
Jag är död i hela kroppen och längtar nästan hem. Friheten att ligga och dö någonstans. Jobbigt att högtider alltid ska vara i och med att jag jobbar. Julen var likadan. Trött efter jobb. Och då sov jag INGET efter jobbet eftersom vi skulle äta morgongröt tillsammans.
..
Hungig är jag också. Ja det är uppochner vända världen här. Alla äter så konstiga tider! haha... XD
Så fort Ezekiel vaknat till liv. Då tänker jag också sova... Tills det blir lunch!

Katten vet vars hon bor!

/ Permalink / 0
Trodde Tamar skulle glömma vars hon bodde nu när hon kom tillbaka till Slätte. Ja helt enkelt tro att hon skulle gå till kapellet. Mariestad skulle bara vara ett minne blott.
Men jag hade fel!
..
När vi städade kapellet kom Tamar bara förbi en snabbis och sa hej. Sedan väntade hon hemma hos mina föräldrar. Så fort vi kom med bilen så hoppade hon in. Redo att åka hem!
..
Nu när hon var ute på kvällen kom problemet att få in henne till hunden. Såklart. Det fanns ingen anledning för henne att gå in här! Men jag vill inte att hon ska sova ute...
Så fort jag gick ut började hon traska mot kapellet och jag orkade inte gå dit för att ta upp henne. Nej nej..
Jag provade med mat. Det funkade inte! Hon ville hem. Inte äta!
Så då kom jag på den smarta iden. Bilen!
..
 
..
Jag öppnade bildörren och hoppade in, precis som om jag skulle köra hem, direkt sprang Tamar till andra dörren och väntade på att jag skulle öppna för henne. Jag gjorde det och hon hoppade in och satte sig,.
Jag kunde riktigt se hur hon utbrast. 
"Let's go home!"
..
Tji fick hon. Bar in henne. Hon morrade hela vägen in i sitt rum. Men jag tycker hon är cool. Att hon kan få in i sitt lilla huvud att hon måste ta bilen för att komma hem. 
Hon lär sig snabbt!
 
Till top