Testing, testing

/ Permalink / 0
Vi hamnade i Skövde ikväll istället. Spontant!
Shoppade lite, mest fönstershoppa kanske haha.. Men lite kläder till Natael slog vi till på. Något fint kan han ju få ha som inte är arvegods. Det är kul med sånt som är vår stil också! :)
..
Vi passade också på att äta ute. Eller det var snarare det som var anledningen till utflykten! haha Jättemegabuffe på thaihouse. Fanns alldeles för mycket att väja på.
Natael fick frukt, rån och ris. Han var mycket glad. Som vanligt när man är ute. Det satt också en flicka bredvid i typ samma ålder. Kanske närmare ett som han bytte lite blickar med! haha
..
En trevlig liten utflykt hur som helst. Nu sover Natte och jag och Orhan vilar framför tvn. Jag tror jag ska ladda ner ändringarna på min nya jobbtelefon och se om jag kommer ihåg något av programmet så jag fattar vad jag ska göra i natt! haha.. Bäst att leka med och prova den nu istället för sen när jag bara vill komma hem!
..
God natt
..
 

Sömntutor!

/ Permalink / 0
Mina tre älsklingar sover. Vågade inte lägga Natael tillsammans med de andra två, vilket ju hade varit en gulligare bild haha. Han rör på sig så mycket nu så han kanske ramlar ner från sängen om han skulle vakna innan de andra. Eller innan Orhan. Jag tror knappast Tamar skulle rycka in med tassarna.
..
..
Vi har städat lite gran jag och Orhan. Natael har lärt sig att ta sig framåt. I sängen! haha. Skulle inte kalla det krypa men någon form av kullebytte-kryp! haha. Han har gjort så förut. Lagt ner ansiktet i madrassen och lyft rumpan. Men det har aldrig funkat att ta sig framåt särskilt bra. Men nu har han förfinat tekniken!
Han lägger ner hvuudet och promenerar framåt med fötterna och liksom vrider ner huvudet åt sidan under magen och ligger på nacken. Ja det låter ju lite som en smärtsamt kanske om ni ens fattar. Men framåt kommer han och det går snabbt!
Orhan la honom mitt i sängen och stod bredvid och plötsligt rusade han framåt! hahaha... Tur Orhan var med!
..
Dock går det ju inte att trycka ner ansiktet på det viset i golvet utan att bryta näsan av sig. Så där kommer han inte framåt så snabbt. Endast Bakåt och åt sidan. Krångligt det!
Men jag tror det kommer hända när som helst... nääär som helst!
Ska passa på att röja lite till innan Natael vaknar. Köket ser lite katastrof ut! :)

Små sjuka barn...

/ Permalink / 0
Sista dagen med besök. Slutade i sjukdom igår.
Plötsligt spydde även lille Ezekiel. Men han fick nog magsjuka. Nataels spontana spya natten innan var ju bara en engångsföreteelsen. Får se om han blir mer sjuk nu.
Båda hostar i alla fall. Äcklig torrhosta! Livsfarligt med barn. De borde separeras med skyddsdräkter och aldrig någonsin röra vid varandra eller någon annan som kan ha rört eller sett ett annat barn! haha.. Så fort en är sjuk är alla sjuka. Inte klok!
..
 
..
Men nej.. skulle aldrig sluta umgås bara för att slippa ha ett sjukt barn. Jag har väl gått igenom det som liten så då borde väl Natael få ta det också. Som en del av det glada livet!
Vi skulle egentligen på middag idag men det blev inställt så nu har vi en tom dag. Får se vad vi ska kunna hitta på! :) Kanske bara vila. Eller städa lite. Det blir ju som sagt var lite kaos efter mycket folk i denna minilägenhet! :P Det kliar i min städnerv. Haha...
..
Nu ska vi dricka kaffe innan de drar! :) God morgon!
Till top