Tapeter

Allmänt / Permalink / 0
Nataels rum är så gott som färdigt. Saknas två små stolar till bordet. Nu sitter vi på golvet och äter Nataels gourmet-måltider.
Sen kommer ju sängen förvandlas till en våningssäng. ;) Om ett år eller mer..
..
Lägg märke till de perfekt placerade bilarna!
..
Och detta är vårt lite väl extrema kontor. Inget i ordninggjort där än. Det funkar som sovrum medan sovrummet fixas! :)
..
Vi får se vad det blir! :)

Hur svårt ska det vara att se tiden?

Allmänt / Permalink / 0
Rutiner går i mina tankar.
Vars är Gabriels rutiner? 
..
Jag vet inte hur ofta han ammar. Han ammar jämt tycker jag det känns som. Han sover helt spontant. Kan knappast finnas någon tanke bakom det. För jag har inte tid att sitta och söva eller. Ena stunden sover han en kvart. Nästa dag 3 timmar. Får han tid i min famn kan han sova en hel dag!
..
Med Natael tänkte man ju bara på vad han gjorde. Tittade på klockan för allt. Tog tid på allt. Visste exakt hur ofta han ammade. 1,5 timme mellan tillfällena. Försökte han amma oftare kunde jag försöka få honom att hålla ut lite till. Visste exakt när han blev trött. Han behövde fyra tupplurar. Visste hur länge de brukade vara. När han skulle vakna för att kunna somna på natten.
Eller vid 3-4 månader tror jag vi hade den här kollen...  Sen höll de sig inte perfekt. Han var liten då.. :)
..
Jag vet. Ska inte tänka. Trams. Njut att stunden! Han är liten. Ingen panik med rutiner och kontroll! Men jag... kan... inte låta bli!!! 
..
De somnar i alla fall samtidigt nu. Orhan har varit mycket sjukskriven så vi har passat på att ta varsitt barn. (Varannan natt så båda får lika mycket mamma pappa mys) Lägger oss med dem i deras sängar och de somnar.
Kommer ju inte kunna göra så ensam. Hade gärna lagt dem i samma säng och legat i mitten men icke! Får lägga Gabriel efter Natael helt enkelt! Det löser sig. Ska i alla fall fortsätta lägga Gabriel samma tid. (nästa mål blir väl att få honom att somna i sin säng som han hatar av någon mystisk anledning!)
Gabriel har då också under denna korta period börjat sova längre. Ammar honom runt sex då Natael äter kvällsmat. Vi lägger dem runt sju. Och Gabriel har sovit längre och längre innan han vaknat för amning. Igår tror jag han sov till tolv eller nåt. Otroligt! Hans nya rekord. Sen vet jag inte hur ofta han vaknar eftersom, som ni läst tidigare i inlägget, inte tittar på klockan.
 
 

Det börjar bli klart..

Allmänt / Permalink / 0
Tapetseringen börjar bli klar. Det känns så fräscht! Ska visa er och ta lite bilder sen när vi fått liiite mer ordning. Men nu vill jag verkligen göra fint på riktigt! :D
Kontert är verkligen psyko. Så psyko att jag gillar det. Hela rummet rör sig. Riktigt huvudvärksrum. 
Det känns lite som om rummet muckar med en. Att folk kommer komma hit och störa sig på det. Bara det gör mig alldeles fnittrig. haha
(Jag överdrivet säkert massor att ni kommer bli besvikna sen när ni ser det)
Haha nej vi ska lugna ner det lite mer möbler och sånt. Det kommer bli bra. Det rummet är än så länge lite spontant och tomt!
..
Vardagsrummet har blivit mysigt med sitt blåa. Var lite mistänksam när färgen kom upp på väggen. BLÅ? Vad har jag gjort?
Men nu gillar jag det. Det är ljust men ändå ombonat. :) Lugnt på något sätt... särkilt när jag sitter i det galna kontoret och tittar ut! haha
Nataels rum älskar jag! Lite mer svarta grejer så blir det perfekt.. Eller Nataels rum. Pojkarnas rum. Gabriel ska ju in där så småningom han med! ;)
..
Lite smakprov från det hela i morgon så får vi se om vi nästa månad kan få till den sista inredningen också! ;)
På Måndag är vårt sovrum klart också.Det ser jag fram emot. Tror det kommer bli fint.
..
Jag i ett nu ljusblått vardagsrum. Fast webkameran behagar göra det typ vitt? haha
 
Till top