Tre små bästa vänner

Allmänt / barn / Permalink / 1
Tre nybadade pojkar med fika i magen. Trötta och gosiga. Helt inne o bolibompa.
Haha då känner man sig extra kär. När de bara sitter där och ser söta ut.
Och snart somnar.
Låter hemskt men tror nog många föräldrar håller med mig.
 
Längtar efter att leka med dem. De händer inte varje dag att jag längtar efter det men jag har haft att göra hela tiden på sistone känns det som. Så har som inte hunnit med nåt sånt. 
Jag vill typ ut och bygga en snökoja nu när det är så bra kramsnö. Höga snövallar att gräva i. 
Ja nu ska vi ju iväg, får se vad det är för snö när vi kommer hem. Men jag måste helt klart hitta på nåt med dem!!!
 
 
På nåt sätt är de ju ändå tre av mina bästa vänner. Trodde aldrig det innan. Att man ville hänga med småbarn.

Nån sorts dröm

Allmänt / dröm, frilansande florist, trädgård / Permalink / 0
Har börjat drömma lite om framtiden. Nån sorts idyll. 
Just nu jobbar jag som typ kassörska och bukettbindare. Det var inte det jag drömde om när jag var liten.. eller när jag utbildade mig till florist. Jag vill ju vara kreativ!
 
Dessutom drömmer jag om ett liv hemma. Lite självförsörjande. Odla och ha djur. Det vore mysigt. leva på det jag producerar. Även Orhan önskar sig ett sådant liv. Typ. 
 
Så tänker mig lite om man hade nån liten... lada.. eller uthus till det hus vi i framtiden köper. Att ha som ett eget företag där. Frilansande florist typ.
Kanske odla själv det jag säljer. Göra arrangemang av sånt som finns i skog och natur. Och i min trädgård.
Ingen butik direkt kanske.. eller jag vet inte... kanske.Möjligen på sommaren. Kanske en butik där jag kan sälja växter till trädgård, grönsaker och.. ehm ägg?
Men mest ta emot beställningar på arrangemang och köra ut i trakten. 
 
Mest bara för att det är kul och att kunna hålla nere priser då det finns så mycket material i naturen! Sjukt att vi köper så mycket ändå. Vi köper in kottar, mossa och sprayade björkkvistar. Det kan man ju lätt göra själv. 
Ja folk köper ju också kottar, mossa, ogräs och tallkvistar. (lika märkligt det kanske)
 
 
Och jag har alltid drömt om att få göra personliga saker. Inte saker folk väljer ur en katalog. Det finns så mycket man kan göra. Folk tänker aldrig så långt. Eller så vill de vara precis som alla andra är.
Till exempel varför köper ALLA en röd handros. HAllå? Ta en anemon och en videkvist istället om personen som dog älskade våren!
Bara ha en massa tid för varje kund. Det vore kul!
 
Tycker det låter så kul så att jag vill börja nu. Men jag vet ju inte om vi ska bo kvar här så känns för tidigt att tänka så.
Kanske får jag också ett roligare jobb framöver att jag tappar intresset av att pyssla hemma. Så jag blir nöjd med det. haha
 
Men att ha ett hus i skogen. En egen stor trädgård där jag kan odla massor. Och ha olika djur. ta hand om det. Leva på det. Och vara kreativ. Kanske bara vara kreativ och fota till nån blogg eller ett instagramkonto...
Inte ute efter nån karriär eller massa pengar. Bara.. vara!
Det vore drömmen!
 
En dag kanske?

Bloggar på

Allmänt / Permalink / 1
Det har varit en intensiv december. Det sa bara swish. ja dels kanske för att jag såg fram emot julen men det har varit mycket.
Lite mer jobb än vanligt för min del och sen en massa saker jag velat hinna med varenda lediga dag.. eller till och med ledig stund.
Julveckan nu har bara försvunnit. De sista dagarna nu också. Jobbar och ska samtidigt planera och lyckas handla in till nån middag. Kan inte släppa heller de saker Orhan sagt att HAN fixar. (sjuk)
Känns skönt med lite ledigt sen. Även om vi ska neröver, till mor och far, och det säkerligen inte blir någon vila. Men januari överlag är troligen lugnare.
 
Ja det är skönt att julen är över.
 
Igår rensade vi ut allt ur hemmet. Jag dansade lite runt granen med barnen och sen klippte vi sönder den och kastade ut den. Alla dekorationer (Alla.. precis som om vi har nå mängder) har åkt ner i lådan. Det enda som är kvar är barnens gran och stjärnan.
Plötsligt blev här mörkt och vi insåg att ett par lampor vore på sin plats. Skriver upp det på listan över saker vi aldrig kommer köpa. (Den blir bara längre och längre... dags att börja beta av kanske.)
 
Har ju inte bloggat nu på ett tag. Jo ett julaftonsinlägg och det jag skrev nyss. De andra inläggen som dykt upp var skrivna för länge sen haha.
Det var faktiskt skönt. Har stressat upp mig ibland över att producera. Vilket är sjukt med tanke på att jag ju inte är nån proffsbloggare. haha Vem bryr sig liksom.
Ja sen för att jag tycker det är så kul att skriva. Har suttit och knöstat fram nåt ibland bara för att jag velat skriva. 

Men jag verkar inte behöva knösta fram flera inlägg per dag precis. Ni är stabila.. ni hemliga läsare haha. Har varit lika många här som vanligt.
Nu nya året ska jag skriva för att det är kul när jag känner att jag har något kul att skriva! Inget bajs om köttfärsinköp eller... ja vad jag nu brukar skriva om.
Höhö får se hur det går med den saken.
Önskar jag hade en intressantare vardag.Mer roliga saker att skriva om. Men det har jag inte. Så då ska jag väl hålla fingrarna i styr!!! Och inte skriva om sånt jag sedan skäms för haha
 
 
Till top