Ressugen!

/ Permalink / 0
Resan till Italien är bokad.
Ja för plötsligt upptäckte jag att det blivit dyrare eftersom vi väntat. Så vi tog helt enkelt tag i det. Men istället blir det nu först i November. Oktober hade plötsligt blivit äckligt dyrt! :P (De dagar som passar ihop med vårt schema alltså!)
Men det gör ingenting. Ingen varm semester för mig  detta år heller precis. Glada November igen!
.
Ska bli kul att resa, komma utomlands och träffa svärfamiljen. Vissa av dem i alla fall! 
Ska försöka anstränga mig och bättra på min Italienska. Som motivation har jag att det ju i alla fall är lättare än romani! Vet inte hur. Men på något sätt tycks min skolfranska hjälpa mig att lägga märkliga ord på hjärnan! haha.. :P
..
Ascoli Piceno två år sen! :)
Kallt...
..
Ska bli oerhört spännande att resa med Natael. Vi resar i bärsele. Ingen bilstol eller vagn. Blev ju alldeles darrig på manschetten vid tanken på att man ska packa och krångla. De skulle säkert kasta den extra hårt bara för att retas. För att få säga "Oj den gick visst sönder. Men det var ju för att du packade den så dåligt!"
Så kanske ska vi börja öva med sele lite nu innan. Sist jag provade ramlade ju Natael runt i den. Han var ju så instabil och smal. Men nu. Muskulös kille. Fläsk på benen! För att inte tala om dubbelhakan. Med den ramlar man inte runt hur som helst.
Annars får vi väl skaffa en bättre... En riktig bärsele!

Alla i köket!

/ Permalink / 0
Idag var familjen samlad i köket. Tillsammans med Orhans familj! haha.
Orhan gjorde middag med assistans av sin mor. Gravo! :) Gravo är ju en bönrätt och eftersom jag försöker undvika just sånt för Nataels mages skull gjorde jag en spaghetti bolognese till lunch. Så kan jag äta en lättare gravomiddag sen! :P
Natael låg på golvet och kom då och då upp för att flirta lite med sin farmor och farfar!
..
Mysigt värre att laga mat tillsammans! Även om Orhan höll på att svettas ihjäl av värmen från alla kastruller och stressen från en hojtande son och hojtande mor.  Haha..
Nu sitter vi och slappar i soffan. Natael sover. Vid fyra ska vi träffa familjen. Min familj. De ska sporta. Jag ska roa mig med annat. Om tjugo dagar ska jag på kontroll. Då får vi se om min kropp ordnat sig. Tänker vänta tills dess med att bada och idrotta! :P

Kaffe

/ Permalink / 1
Mitt kaffedrickande han nu gått tillbaka till hur det var innan jag blev gravid. Det tog sin tid.
Första tiden som gravid luktade kaffe verkligen bajs. Det smakade skitilla. Ja det var rent omöjligt att förstå hur jag någonsin skulle kunna dricka något så fruktansvärt igen. Hur jag någonsin kunde ha tagit en kopp kaffe spontant?
Jag mådde illa i all evighet. Så i slutet av graviditeten drack jag kaffe igen. Sista två månaderna kanske?
Men inte sådär för mig själv. Bara om jag blev bjuden eller så! :)
Nu så.. Veckorna efter Nataels födsel satte jag igång igen. Brygger en kanna varje dag och går och dricker hela dagen! haha... Precis som innan jag blev gravid. 
Hur kunde jag någonsin tycka kaffe luktade illa?
..
 Kaffedrickarn förra året! See så glad och speedad jag var!
Till top