Den eviga nattklagan!

/ Permalink / 0
Varför är det så obekvämt när jag just ska sova? Varför gör det ont just då?
Jag märker inte av nå särskilt på dagen. Men just när jag ska ligga där. Då får jag snurrar runt, runt, runt för att försöka hitta något som inte ska vara obekvämt. Och hela tiden håller magen och ryggen på! 
..
Bara några veckor till!
..
Måste väl finnas nåt knep? Eller är det bara att härda ut? 
Kan väl inte vara så vettigt att man inte ska kunna sova när man ska samla energi för att föda haha... :P
Näe.. så fort jag somnat så vaknar jag inte mycket mer. Bara då och då för att ändra ställning. Men då somnar jag lika snabbt. Så jag får helt klart nog med sömn! haha... Om inte så slocknar jag ju alltid som ett ljus mitt på dagen!
Men det börjar bli segt... Jag som redan har svårt att somna. Ja det är otroligt störigt!
..
Kanske ska ta en lång varm dusch... Så kanske i alla fall de där förvärkarna ger med sig för en stund. Sen är det bara att härda ut bebisens krumbukter och det faktum att kroppen helt enkelt är obekväm!
 

Unga onda tjejer!

/ Permalink / 1
Jag har en fundering!
Min mage väcker inte särskilt mycket uppståndelse. Jag skulle nästan vilja påstå att folk blir rent sömniga av att se en gravid kvinna. Det ligger nog nere på lika kul som att titta på en potatis!
Hur som helst.
Men det finns en grupp människor som helt ohämmat kan glo på mig. Som kan stirra på mig, trots att jag tittar tillbaka, utan att skämmas! Ibland sitter de och viskar också medan de glor!
Och de ser aaaaldrig glada ut! Surare människosläkte får man ju leta efter!
..
Jag talar självklart om de unga tjejerna. I åldern 13-25! (Beror ju på hur snabbt folk mognar!)
Gärna lite tillfixade och med solbrillor. Oftast umgås de i par!
 
..
"Kolla.. hon har ingen midja. Och hennes rygg tycks vara större än röven!!"
..
Fattar ni vilka jag pratar om.
De står ALLTID och stirrar på mig. Det får mig att dels känna mig otroligt osäker. Är jag ful? Ser jag knäpp ut? Ja, jag vet att kläder kanske inte alltid sitter så smickrande på mig!
Men samtidigt kan jag inte låta bli att skratta.
En man bryr sig inte alls om min mage. Spelar ingen roll vilken ålder de är i! Ja killar i min ålder tittar väl mindre intresserade av att titta istället! Äldre kvinnor orkar inte ens vända sig mot mig. Barn kanske tittar. Men de ser ju i alla fall inte arga ut! Mera förvånade! haha...
Det är ok att titta. Men varför ska man se så fruktansvärt sur ut?
..
Finns där någon sådan tjej i den åldern som läser min blogg och kan förklara detta för mig. Vad vill ni mig? 

Många bebisar föddes häromdagen!

/ Permalink / 0
Vårat fönster i vardagsrummet har på sistone blivit helt prickigt då en spindel behagat bygga bo där, lägga ägg. Och ja nu så är det spindelbebisar på hela rutan. 
De väntar väl på det rätta tillfället att flyga iväg.
Jag tycker det är lite småkul. Jag kan kika på dem i trygghet utan att få dem i ansiktet. Jag är inte så förtjust i spindlar. Men tusen bebisar är kul.
Var tvungen att ta kort. Men det var lättare sagt än gjort. Vet inte vad man ska ha för superobjektiv! Svårt att liksom få med hela härligheten. Och samtidigt se att det är spindlar!
Mamman eller pappan har dock lyst med sin frånvaro sen jag tog fram kameran. (Jag vet inte om det är mamman eller pappan som hänger med barnen. Alla spindlar är ju så olika... eller är det oftast pappan som sköter om äggen?)
 
En stor härlig svart spindel som jag nog skulle skrika om den hängde på denna sida rutan. Men där ute går det fint. Där kan den få hänga med sina barn hur mycket den vill! ;)
..
Några ur den stora familjen! Får se om föräldern visar sig nåt igen. Så ska jag ta ett fint familjefoto! haha... 
Fast hen kanske har stuckit till andra jaktmarker nu när äggen är kläckta?!
 
Till top