Nätter...

Allmänt / Permalink / 0
I morse gick pojkarna upp efter fyra.
Jag låg och ammade.. i sömnen. Minns inte ens när jag började? det tog dessutom inte slut förrän jag gick upp. Vad hände med de sköna nätterna?
Hur som helst.
Väcktes lätt eftersom jag ammade av att Natte kom tillbaka från toaletten och frågade mig om Gabriel också skulle till förskolan. Snart kom Gabriel upp och Natael fångade upp honom. "Ah, Gabriel, god morgon. Ska du till skolan. Kom!"
De gick tillsammans och satte sig i soffan och såg youtubeklipp. Ett mysigt brother-moment kan jag tänka mig. Jag undrade mest vad i hela friden klockan var? Det var ju mörkt ute?
..
..
Orhan vaknade till så jag frågade honom.
"Vad är klockan! Är pojkarna uppe mitt i natten?"
Orhan tittade.
"Ja inte är den sju i alla fall!" svarade han och somnade om.
"Va? så vad är den? Är det morgon?" Tycker min man är extremt irriterande på natten. Man vet aldrig om han är vaken eller fortfarande sover. Och antingen är han arg på mig eller så fattar han precis ingenting. Jag hade ju förväntat mig att han skulle lösa situationen men... 
"Klockan är halv fem!" sa Orhan helt plötsligt. I samma ögonblick ammade Jesaja klart och jag flög upp. Vad pysslar ni med pojkar?! Det är fortfarande natt. Ni kommer somna på skolan om ni går upp nu!
Hade det inte varit mitt i natten hade jag nog tyckt de var rätt söta där de satt tillsammans under filten och tittade på min mobil.
..
Resten av den natten.. morgonen var seg. Pojkarna bråkade och hade svårt att somna om. Jesaja ammade hejvilt. Så fort han slutade amma och slumrade till en stund så att jag saaaakta kunde lägga mig bekvämt vrålade någon av de andra två och han ville fortsätta. Nappen var totalt ointressant. Mitt arma bröst. Kändes som om jag aldrig kunde somna om.
Gabriel gick upp igen och letade efter mormor och morfar. Jag orkade inte bry mig. Men Natael lugnade Gabriel med att mormor och morfar snart skulle hälsa på. 
Det visste jag inte... ?
..
Vid halv åtta gick jag upp. Då ville inte Jesaja amma mer utan han klagade över en ohyggligt megafylld blöja. Tror jag det... dricka mjölk i nästan fyra timmar. Inte okej!
Gabriel låg död men Natael var självklart redan uppe och hade redan ätit frukost och gjort sig klar. 
..
Hur har jag fått en så ohyggligt morgonpigg pojke! 

På gång!

Allmänt / Permalink / 0
Hände något typ precis hela dagen idag. Jag gillar det. Gillar att ha saker att göra. Någonstans att vara en viss tid. Jag känner mig som lite viktig och.. mer spännande! haha. Än att gå hemma och kunna göra vad jag vill. :P För näe då kommer jag inte på något spontant precis. Väntar mest på att Orhan ska komma hem typ. Eller att dagen tar slut.
..
Var bland annat hos läkaren. Jag är frisk nu. Förutom knölen. Men det fick kroppen sköta tyckte hon. XD Om den inte lyckades inom 40 dagar får vi se igen eller om jag spontant skulle få feber igen. 
Vore ju fint om den försvann lagom till jag ska dra på mig en bikini i turkiet! haha (eller kanske redan när jag ska försöka köpa en!)
Varm dusch varje dag var enda ordinationen. Hur i hela friden ska jag orka med det... Tycker föresten det gör noll skillnad. Efter att ha haft den här knölen i en månad börjar jag tvivla på the power of the dusch!
..
Fick mig också bland annat en liten kaffe hos Linda. Var länge sen vi sågs så det var trevligt. Natte var också glad att träffa sin polare. ;) 
..
Hela veckan framöver är ganska uppbokad. Bvc-besök, mammadate, farmor och farfar.. Det känns. kul!
 
 

Ostabil

Allmänt / Permalink / 0
Jesaja bara sover nu. Vi lägger honom i sängen och sen... Ja efter ett tag undrar man ju o. Ungen lever. 
Känns som om jag inte träffat honom på 2 dagar.
Håller han på och växa till en jätte? Hur slut får man vara.
..
Sitter typ och oroar mig hela tiden att jag fördärvat pojken. Tycker att han är på tok för ostadig. Ska inte bebisar i denna ålder orka lite i alla fall?!
Ingen mat, svag och smal.. Klart han inte orkat träna.
Vet inte om det är ren bullshit. Har inget minne av hur stabila tidigare barn var. Fast bilder på Natte 3månader säger en del.
..
..
Lägger jag jesaja på mage fattar han knappt att man kan vrida huvudet åt sidan. XD
Han kan inte hålla uppe sitt eget huvud alls ens för en liten stund.
..
Alla barn är olika. Kanske inte alls handlar om vikt. Oavsett var det inte mitt fel att jag blev sjuk.. Och inget märkte.
..
Ja.. Jag tänker en del.
Barn är det mest värdefulla man får ta hand om. Man vill inte förstöra det.
Har bvc-tid på torsdag. Får vräka ur mig lite skukdkänslor då.
Till top