Ett besök på grannens balkong!

/ Permalink / 0
Släppte igår ut Tamar på balkongen och gick. När jag skulle kolla till henne lite senare var hon inte där. Ve och fasa.
Ropade på henne och hörde något hojta bakom väggen. Väggen som skiljer vår balkong från grannens! Typiskt! Har varit orolig för att hon skulle komma på det.
Försökte locka tillbaka henne men hon fattade inte. Hon bara blev glad att se mig. Jag skämdes ihjäl. Böjde mig in till grannens balkong. Ja det kändes ju som ett intrång! haha
..
Funderade på om jag skulle gå över till grannen och säga till. Men tänk om de hatade katter och skulle bli arga. Plötsligt kollade en flicka ut genom fönstret och sprang iväg.
Hårdare steg kom mot dörren och Tamar flög över till min balkong precis när dörren öppnades och pappan tittade ut.
"Men jag lovar! Det var en katt här. Det var en katt på balkongen! Jag såg den!!!" 
HAha.. undra om pappan trodde hon var lite koko. Nej jag hoppas han trodde på henne. Jag kände inte för att sticka runt huvudet och säga. Hej. Min katt gick över! haha... Jag skulle bli knäpp om de stack runt huvudet till mig så!
..
Vågar inte släppa ut Tamar nå mer...
Skitbalkong!
..
Två som hoppas på att bli utsläppta på balkongen! ;)
 

Uggla och märkliga människor!

/ Permalink / 0
Körde på en uggla i natt. Usch.
Satt en liten fågel på vägen. Eller jag trodde det var en liten fågel. En sån där typisk brun liten nattfågel som flyger iväg i sista sekund. Men när denna fågel TILL SLUT började röra på vingarna blev den helt enorm. Jag som bara tänkt väja lite fick tvärnita men det var för sent.
Den föll aldrig till marken så kanske klarade den sig.. ett tag!
Orhan trodde det var ett tecken. VI har ju på sistone frossat i ugglor!
..
Har lite kvalitetstid med Natael nu. Eller hade kanske. Jag sitter ju vid datorn nu! Vi har lekt och badat. Pussats och kramats. Dansat! Nu står han bakom mig och gör mystiska ljud i en plastburk. Han har blivit så kul nu. Han kan roa sig själv. Hitta på konstiga saker. Ja.. mindre och mindre bebis!
.
 
.
Orhan är i Töreboda och skulle handla en fläktplatta eller vad det heter till datorn. Vi hade krånglat om priset hela dagen (Second hand alltså) och till slut kommit överens om ett lågt. Tjejen erbjöd det! För någon timme sen. (VIll poängtera det!!!) Orhan körde dit och tjejen kom ut och sa att hon sålt dem igår.
En del människor kan ju inte ta sina mediciner på rätt sätt! (???) Nästan så jag skulle vilja åka och ge henne en knäpp på näsan. 

Prata om något mer viktigt!!!

/ Permalink / 0
Ååååh det är ett sånt evigt tjat på radion om festivaler och hruvida de är jämställda. På allvar. Inget annat snackas det om. på nyheterna, på radioprogramen. Ja de lägger till och med in dokumentärer om det för säkerhets skull!
Nämner de en festival måste de genast dra upp statistiken på kvinnligt-mannligt!
Vem i hela friden bryr sig!??!?!
..
Det finns väl viktigare jämställdhetsfrågor att kriga om? Eller? Musik. jag har aldrig någonsin i mitt liv tänkt på musik på det viset. Antingen gillar jag artisten eller så inte! I radion är jag glad om artisten sjunger i min tonart! Kanske naturligt att det är fler tjejer! Så är det bara. Brukar inte känna press att jag borde lyssna på varannan kille, varannan tjej när jag lyssnar på musik. Inte alls.
Skulle aldrig någonsin reagera på om det var fler killar på en festival!?
..
För de väljer väl musiken efter hur populär den är. Och råkar det nu vara så att musik där pojkar sjunger är populärare än flickmusik ja då får det väl vara så. Roligt för de sjungande grabbarna!
För jag tror ju knappast festivalerna sitter där och skrattar ondskefullt för sig själv medan de säger. "Nu kunde vi frågat Veronica Maggio om hon ville vara med här men hehe.. vi väljer Tomas Ledin istället hehe.. NER MED TJEJERNA!"
..
Men vad vet jag. Kanske sitter massa kvinnliga artister med tårar i ögonen. Varför frågar inte festivalerna mig om jag vill spela. 
Det är väl tråkigt. Men festivaler ska väl ändå styras efter vad folket där vill lyssna på.
Prata om något annat på radion!
Till top