Ingen tid för varandra.

/ Permalink / 0
Ja, orkar och hinner inte skriva så mycket här. Kanske mitt liv är med intresserant nu (HAHA) men kommer inte på vad jag ska printa ner om händelserna inte. Det är lättare att skriva ner lustigheter om en försvunnen socka än en badtur med kusiner. Faktiskt!
..
Restaurang med vissa delar av släkten. Kaffe hos faster. Bad med kusin och anhang. haha.. :) Trevligt med släkten och sånt skitliv helt enkelt. Inget avancerat eller exotiskt! 
I morgon ska vi packa oss iväg till någon älv och tälta. Ska bli mys. Har nästintill inte umgåtts nåt med Orhan nu. haha familjesemester liksom. Men så blir det när det är mycket folk. Saknar alltid Orhan som mest när vi hälsar på hos folk! Man får liksom tvinga fram en spontan kram då och då för att verka lite som om vi hör ihop! XD
..
En ganska ful familjebild från innan vi flyttade nu i Maj!
,,
Men det fixar vi med att göra något bara vi två helgen nu som kommer när vi kommit he. Jag har fått fria händer att överaska Orhan! Hihi.. det är vår dag då vi blev tillsammans. Man får fira alla dagar faktiskt. För det skadar knappast att ha anledning att göra något tillsammans!
Ska bli mysigt.. Och jag äääääälskar att planera överaskningar och mys med Orhan. Har blivit lite svårt nu sen vi fick barn. Eller svårt. Jag har blivit lat haha... Bara småsaker som mysiga middagar eller en god kaka. Eller skattkarta till en grillning i skogen haha...
Ska skärpa mig nu. Jag tycker det är kul.. sen kanske Orhan också uppskattar det mer eller mindre. Men man gör i alla fall nåt tillsammans!
Sitter och har hemliga kontakter som Orhan inte får se. Älskar det!

Golf...

/ Permalink / 0
Igår spelade vi minigolf. Egentligen ganska segt. Kul och segt. haha...Vi fick sällskap av någon mästare på minigolf haha.. hemska saker.
Sedan avslutade vi turen med lite glass. Natael fick också och blev extremt besviken när det tog slut. Ja inte lätt det där.
..
 
..
Idag blir också en dag här. Sen får vi se hur det blir med morgondagen. Vi hade planerat att åka ut i skogen då men såg på vädret nu att det skulle bli åskväder haha... Så.. kanske sparar det en dag till! Så kul är det inte att tälta om man måste sitta i tältet hela tiden. Vi vet ju inte hur tätt det är än heller haha... Det ska invigas nu.
Hjortonplockningen skiter jag i. Har fått höra att det är omöjligt att hitta nåt. Så varför ska jag då ut? för att plocka en deciliter?
Sen Lördag drar vi till Robertsfors innan vi reser hemåt. En vecka går fort! haha... :) 
Då börjar det riktiga allvaret. Mammaledig! :D

Trött och sleten

/ Permalink / 0
Kommer inte bli någon fartfylld dag idag inte. Är helt slut. Sov ändå ganska mycket. Jag var ju trött från natten innans jobb så jag somnade lätt som en plätt och Orhan hade tydligen inte hjärta att väcka mig. Jag körde bara lite...
Men med tanke på att jag sov dåligt innan ligger jag nog på minus. Alltså inga reserver till hurtiga promenader eller äventyr!
..
Har en del planerat för vårt besök här. Vi vill tälta och fiska. Plocka hjortron om det finns. Tydligen har det torkat bort i värmen. :/ Besöka släkt och vänner... Varav vännerna ska få barn när som helst så man blir ju alldeles nervös hur man ska kunna bestämma en dag! haha
En fågel har viskat i mitt öra att mina kusin-brudar skulle komma idag. Får se om detta stämmer. Blir ju trevligt i så fall. Då slipper jag åka till dem! XD
Lagom ansträngande aktivitet också. Att umgås med folk! Vi börjar med det så får vi se med resten i veckan. Idag får vara lugnt. Måste komma tillbaka lite! :P
 
Till top