När kraften inte finns!

/ Permalink / 0
Tiden går så fort. Trots att det känns som om man bara sitter och fiser. Ja nu för tiden ser vi ju tv eftersom vi införskaffat en sån. Känns nästan lite obehagligt!
Snart är Natael 2 veckor! Om två dagar. Det är ju galet. Har vi verkligen varit föräldrar. Har vi verkligen haft honom hos oss i två veckor!? Vars tar tiden vägen!
..
 
..
Dagen har fått vara slapp. Ja vi har inte gjort något vettigt förutom att Orhan sprang upp i ottan och handlade blöjor. Det är min man det! haha.. Vi hade nämligen slut så det var brått!
Men det är bra att få ta en lugn dag. Jag och Orhan har turats om att sova... med Natael! :P Resetn av tiden har vi legat på soffan alla tre! Tror vi var extra trötta på grund av gårdagens strapatser. 
I morgon blir det ju äventyr igen då vi ska till mina föräldrar och möjligen bada. :) Jag får inte bada och det stör mig. För när jag såg på simhopp idag blev jag galet sugen. Det såg skönt ut att få simma! Men jag får väl sitta med min son och plaska fötterna! :P
..
Nu fortsätter vilan!
Jag känner nästan för att baka någon sött! XD
..
 

Trött mamma, glad pojk!

/ Permalink / 0
Pojken har nu förvandlats från "jag sover hela dagarna ensam" till "jag vill vara i mamma och pappas famn hela tiden! Han behagar nästan aldrig ligga ensam och glo tills han somnar vilket han gärna gjorde förr!
Men jag klagar inte. Mysigt att han vill kramas lite utan att vara hungrig! Han är så söt när han ligger i famnen och tittar på en med stora ögon medan han gör all världens olika grimaser. Man bara väntar på att en grimas ska bli ett tydligt leende. 
..
I natt var jag så trött att jag... dog!
Då är man inte en god mor. Nej, nej.. för då gör man allt för att ignorera alla de där små tecknen. Vinkningarna, snacket, blinkadet! För kanske han liksom bara somnar igen och glömmer bort att han är hungrig! Men när skriket tar över så är det bara att öppna ögonen och ta itu med problemet!
Jag och Natael tog tag i problemet på eftermiddagen idag och tog en jättelång tupplur tillsammans! Mysigt! Ja hela dagen sov vi bort! :) Så ska det vara!
..
Orhan är sexig!

Party hela dagen!

/ Permalink / 0
Sitter och sörplar alvedon efter smärtattack i duschen. Vet inte om jag varit för mycket i farten! Ja vi spelade ju galna spel på X-box med kinect idag. :P Men jag brukar få ont i benen i röven vanliga dagar också. Känns ungefär som jag sitter direkt på dem på hårdaste stengolv. Spelar ingen roll hur mjuk soffan är! Dessutom känns det ju som om jag tagit sommarens första långa cykeltur. När allt där nere domnar bort och dör mellan benen! haha...
..
 
..
Ska ligga ner och vila nu! Orhan söver Natael som inte kunnat sova nå mycket idag! Var väl alldels för mycket spänning! Trött kille på hög nivå! Tror dock att Orhan också somnat av bara farten. Får väcka han så han duschar också. För vi höll ju som sagt var på med träning på hög nivå! Vi ska ju sova tillsammans sen!
..
Trevligt lite kalas med familjen. Ezekiel hela ett år! :) Var kul att få umgås lite. För ja man blir trött av att sitta hemma och bara vara mamma. 
Men att vara på kalas sliter på kroppen. Så.. tillbaka till mitt vilande och alvedonslurpande! 
..
Hur lång tid tar det för kroppens nedre delar att fungera normalt och sluta göra ont egentligen?
Till top