Bröllopsfin!?

Allmänt / Permalink / 2
Funderar vad jag ska ha på mig på bröllopet. Ja det är ju kul att klä upp sig. Tycker jag! Händer inte varje dag heller precis! :)
Provade skor med grabbarn. Ja de var lika förtjusta som jag. Haha så länge sen jag gick i högklackat att jag inte vet om jag vågar. Särskilt inte när jag måste bära runt på Gabriel! 
..
Funderar skarpt på att ta på mig den klänning jag fick av svärmor. En... fin klänning.
Nej det är inte helt min stil. Helt oväntad! Men vad jag fattar är det en klassisk romsk klänning. Orhan sa att bori (jag alltså) har den när hon serverar kaffe. haha Vet inte om det verkligen var sant. Låter väl så glittrigt.
Men varför inte liksom. Inte riktigt romska festkläder kanske, då skulle jag haft en riktig demije (tror jag det heter) antar jag, men jag skulle väl i alla fall göra svärmor glad att jag någon gång fick tillfälle att bära den klänning hon köpt speciellt för mig!  :)
..
Ja får se om jag vågar. Vad tycker ni? Ska jag styla mig till rom. :D
..
Skoprovning med killarna. De skor jag har på mig här är nog de enda jag känner mig stabil i. Men de ser ju inte så festliga ut.
Har inte råd att köpa nytt för bröllopet! :P Annars får de väl bli gympadojorna!

Plötsligt var det bara dags!

Allmänt / Permalink / 0
I morgon bär det helt plötsligt typ av. Har inte riktigt fattat. Måste prata med faster. Men troligen ska jag ta mig lite närmare henne. Kanske hem till päronen?!
Så plötsligt kändes det som om jag hade massor att göra! Stress!!!! Egentligen är det nog inte så mycket, har skrivit ner det nu. Men innan när tankarna fritt for runt i huvudet. Då kändes det rent utav som ett omöjligt berg att bestiga. Hur skulle jag hinna?
Tur barnen drar upp en ur sängen så tidigt!
..
Blir en lång resa. Jag tar med mig Gabriel på bröllopet bara. Ska samåka med faster. Så hamnar i Vilhelmina. Sen ska jag ta mig därifrån till Lycksee också på något sätt. För jag ska göra brudbukett där! :D
Ska bli kul att åka upp. Känns nästan konstigt. För brukar ju inte åka upp hur som helst på hösten. Och har knappt hunnit tänka på att jag ska det. Tiden har gått fort. Men skönt med ett avbrott i vardagen och få komma upp och träffa släkten en stund, det är alltid kul! :)
..
Nu ska jag frysa in svampen och sen se om jag kan somna. Nu när tankarna sitter på ett papper och inte i mitt huvud. Fast känns som om jag kommer fortsätta grubbla på dem. Tänka på hur jag ska hinna med, vad jag bör göra först osv osv..
..
Två kusiner jag kommer träffa. Min kära kusin till vänster gifter sig. :) Jag hade ingen bild tillsammans med bara henne. XD haha Plus att bilden har några år på nacken. Se liksom bara vad ung och barnfri jag ser ut! XD

Lejon!

Allmänt / Permalink / 0
Svamp är nästan det enda jag tänker på nu. haha
Orhan skulle på intervju i Undenäs, så jag följde med. Ja jag kände som på mig att där finns det svamp. Efter att jag var där såg jag ju inte annat än skog.
..
Älskar att plocka svamp i sällskap av Natael. Han tycker också det är kul! Kul bara att gå i skogen med han, finns så mycket kul att titta på där. Till skillnad mot att sitta hemma. Då vet jag inte vad jag ska prata med honom om eller göra.
..
Sen helt plötsligt ville han inte alls vara med. Skulle sitta i bilen. Han oroade sig lite för risken att stöta på lejon.
"Har du blivit en sån där tonåring nu? Som inte vill vara med mamma och göra hennes pinsamma saker." undrade jag.
"Ja! Sitta bilen!"
..
Bra dag hur som helst. Orhan fick jobb. Jag hittade svamp.:) Varmt och skönt också. Hände en liten olycka i bilen så min jacka blev förstörd. Men gick bra att gå runt i bara linne.
..
Rensat (kanske inte så bra rensat ser jag på närbilden haha) och redo för att förvällas.
 
Till top