Nytt hem

Allmänt / Permalink / 1
Så. Nu bor vi här.. i Mariestad.
Typ. Känns inte riktigt som lägenheten är vår än och det är den inte. Haha vi "lånar" nyckeln från nuvarande ägare. Andra juli är den ju helt vår!
 
Idag har vi fixat och donat hemma för att få allt någorlunda klart.
Lite svårt då vi saknar möbler. Haha känns som vårt liv i ett nötskal. Vi gör aldrig riktigt klart nånstans för vi saknar nåt. Alltid nåt rum som aldrig känns riktigt mysigt. Sen är kanske inte möbler de vi helst spenderar på. Vi vill ha fint men finns ju så mycket annat kul. Så det ordnar sig långsamt. Och vi bor aldrig kvar tillräckligt länge.
 
Kommer nog ta ett tag att vänja sig vid livet också. Haha. Vi har bott i skogen med några lugna grannar som typ aldrig varit hemma. En koltrast som sjöng. Så var livet förr.
Nu bor vi vid en stor gata i stan. Yeey.. det dundrar förbi lastbilar, tonåringar med hög volym i bullriga bilar, bilar som tutar, motorcyklar osv osv. Oväsen liksom.
Jag vet att om några veckor hör jag de inte längre. Man vänjer ju sig. Grannarna hörs förresten inget!
 
Och att ha grannar så nära inpå man inte känner. Tidigare grannar bjöd på kaffe eller slog sig ner och pratade om vi råkade vara ute samtidigt.
Här kändes det jätteudda att vara på balkongen när det plötsligt stod en snubbe precis nedanför. Haha. Förutom för Jesaja då som stack näsan genom räcket och råglodde endast iklädd blöja.
Man vänjer sig!
 
 
Petra-stadsbo
Ni får se lägenheten när den är någorlunda i ordning.. typ...
God natt
#1 - - Linda:

Ja jag kan tänk mig att det känns väldigt annorlunda till en början 😉

Svar: Så är det alltid. 😜
Petra Gashi

Till top